Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

"Το ύψος του μπερντέ..." γράφει η φίλη από το fb Sofia Lampiki (facebook, 2/9/2016)

.............................................................

Το ύψος του μπερντέ...




 γράφει η φίλη από το fb Sofia Lampiki (facebook, 2/9/2016)

Άπαντες ξέρουμε ότι στη σημερινή Ελλάδα όλες οι επικοινωνιακές ή άλλες πετυχεσιές μένουν στο μνημονικό του πόπολου για μια δυο μέρες.
ΚΑΙ αυτή η πετυχεσιά της κυβέρνησης, κυρίως το ύψος του μπερντέ που θα θαμπώσει το πόπολο αν και δεν πρόκειται να το ακουμπήσει επειδή θα πάει στο Χρέος, δυο μέρες θα κρατήσει.
Όταν έχεις πέντε ε στη τσέπη σου και τη Μόνικα Μπελούτσι γυμνή να δεις στο δρόμο, μόλις φτάσεις σπίτι και δεις τη ΔΕΗ, πάει το Μονικάκι.
Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει όσο μπορεί,επικοινωνιακά, την πετυχεσιά της με τις άδειες,το μπερντέ δλδ. Δυστυχώς, κανέναν απ την κυβέρνηση δεν ενδιέφερε να μπουν καθαροί άνθρωποι στα κανάλια και αυτό μένει σα στίγμα που οδηγεί ακόμα πιο κάτω την κοινωνία, η λέξη μαφιόζος νόμιμος με φράγκα κυριαρχεί στις συζητήσεις.
Η σήψη και η κοινωνική διάλυση θα ενισχυθεί απ' την χτεσινή "επιτυχία" πιθανότατα οι εργαζόμενοι στα κανάλια δε θα χάσουν τις δουλειές τους αν δημιουργηθούν θεματικά τέτοια, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι η αναταραχή στο χώρο θα ρίξει τους μισθούς.
Σημείο τερατώδους γέλιου: μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση να μη μπορεί να μιλήσει κόντρα στους μαφιόζους γιατί τους έχει ανάγκη σαν καναλάρχες.
Η βρώμα κι η δυσωδία συνεχίζεται, η κοινωνία δεν έχει διέξοδο και τα πρότυπα που προβάλει η πολιτική σκηνή της χώρας είναι "όποιος έχει το μπερντέ γαμά τους υπόλοιπους" και ό,τι και να γίνει παρακάτω, εκλογές ή μη εκλογές, ένα δεν αλλάζει.
Η φθορά της χώρας και της κοινωνίας είναι μη αναστρέψιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: