Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

"Περίσσεψε, φαίνεται, πολύ φαρμάκι και χολή..." - επεισοδιον δεύτερον (2ον) γράφει ο Μεθόδιος Αργουμέντης (www.eimaistahaimou.blogspot.gr, 21/6/2016) .

........................................................

Ιδού ένας διάλογος μεταξύ μίας  ["Δημοσιογράφου (ΕΣΠΗΤ) - Συμβούλου Ψυχικής Υγείας (ΕΕΣ) και δημιουργού του σεμιναρίου "Αφήγηση ζωής"] που καταδεικνύει πόσο καλύτερους ανθρώπους μας έχει κάνει η κρίση. 


Σημείωση: η ανάρτηση αυτή γινεται ατις 00.33 της 21ης Ιουνίου του 2016. Μέχρι τις 00.15 της ίδιας μέρας (και νύχτας) ο παρακάτω διάλογος υπήρχε ανηρτημένος στη σελίδα της κ. Crystalia Patouli στο fb. Σε πνεύμα "δημοκρατικού διαλόγου", "ελεύθερης και ψύχραιμης ανταλλαγής απόψεων" πάνω σ' ένα εξαιρετικά τραγικό γεγονός (ο θάνατος ενός 9χρονου παιδιού στο φαράγγι του Βουραϊκού), "δημοσιογραφικής δεοντολογίας", "σεβασμού" στον άφατο πόνο της τραγικής οικογένειας, αλλά και αυτοερεθιζόμενου εκνευρισμού μέχρις υστερικά φίλαυτου και στρεψόδικου λόγου, αγένειας η κ.Crystalia Patouli έκρινε ότι ήταν σωστότερο να διαγράψει όλον τον διάλογο και να μπλοκάρει τους φίλους που έφεραν αντίρρηση στην απονιά της. Πρέπει πλέον να το αποδεχτούμε: αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα.


Ιδού λοιπόν ο διάλογος:



περνάνε φαράγγι με ανήλικα σε γέφυρα που χάσκει από κάτω, γεμάτη κενά. πάτε με τα καλά σας; λυπάμαι αλλά δεν μου περισσεύει θλίψη για τους γονείς. όλη γι αυτό το παιδί που έφυγε από τη ζωή τόσο φρικτά.

Αλεξάνδρα Κύρκου Δηλαδή αν ένας από τους δύο γονείς ή και οι δύο ερχόταν στο γραφείο σας για συμβουλευτική θα τους λέγατε τα παραπάνω λόγια;
Crystalia Patouli
Crystalia Patouli αν με έχεις κάνει άντ στο φ/β θεωρώντας πως κάνω συμβουλευτική εδώ μέσα, ήρθε η ώρα να καταλάβεις πως έκανες λάθος. εδώ είμαι άνθρωπος σαν και σένα και όλους που έχει και θάρρος και λέει και τη γνώμη του. και εξυπνάδες αυτού του είδους δεν μου αρέσουνκαθόλου, από έναν άνθρωπο που μάλλον τα έχει στο μυαλό του πολύ μπερδεμένα για το τι είναι συμβουλευτική, και φαντασιώνει ένα ίματζ συμβούλου, όπως ο ίδιος θέλει. έχω κάνει πολλά άρθρα περί αυτών των θεμάτων, όποιος θέλει τα διαβάζει. εδώ μέσα όμως ή θα ανέχεστε τη γνώμη μου, και τα συναισθήματά μου, ως άνθρωπου, ή αλλιώς στο καλό και η παναγιά μαζί σας. υπάρχει και η διαγραφή. ..
Μανώλης Γιούργος
Μανώλης Γιούργος Αχ, όχι τέτοια κουβέντα... Λέτε να το έσπρωξαν οι ίδιοι οι γονείς;...
Crystalia Patouli
Crystalia Patouli πας καλά Γιουργέ; Ποιός είπε κάτι τέτοιο; Για μαζευτείτε, ή αλλιώς πάτε αλλού να διαστρεβλώσετε, να φαντασιωθείτε, και να κάνετε ότι άλλο θέλετε. περαστικά.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας,
Η ανάρτηση ξαναναρτήθηκε αλλά ελαφρώς βελτιωμένη ένεκα της εναλλακτικής δημοσιογραφίας. Καλές οι ιδεολογίες αλλά αν δεν έχουν στέρεο έδαφος να πατήσουν μέσα μας πάνε αδικοχαμένες. Χαιρετώ!