Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Απόσπασμα από τη δήλωση στελέχους της κυβέρνησης της Αριστεράς της ανιδιοτέλειας και της αυτοθυσίας: «Δεν πρόκειται να παραμείνω στη θέση μου, μόνο και μόνο για να παίρνω 4.750 ευρώ το μήνα», κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς.

.........................................................

 «Δεν πρόκειται να παραμείνω στη θέση μου, μόνο και μόνο για να παίρνω 4.750 ευρώ το μήνα», κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς. Απόσπασμα από τη δήλωση στελέχους της κυβέρνησης της Αριστεράς της ανιδιοτέλειας και της αυτοθυσίας.

«Παραιτήθηκε» από τηλεοράσεως ο Ρωμανιάς

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε σήμερα ο Γιώργος Ρωμανιάς.

«Παραιτήθηκε» από τηλεοράσεως ο Ρωμανιάς



«Παραιτούμαι από τη θέση μου σε λίγες μέρες» είπε συγκεκριμένα μιλώντας σήμερα στον Ant1. Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε ότι αφού πρώτα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, στη συνέχεια θα αποχωρήσει από τη θέση του.
«Δεν πρόκειται να παραμείνω για να εφαρμόσω πράγματα στα οποία δεν πιστεύω. Κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται», υποστήριξε ο Γιώργος Ρωμανιάς. Μάλιστα υποστήριξε ότι χθες μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ωρών πήρε τρεις διαφορετικές προτάσεις - παρεμβάσεις για το νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του κ. Ρωμανιά ότι το υπουργείο Εργασίας δεν γνώριζε τίποτα για την κατάρτιση του νομοσχεδίου που το αφορά και δεν ρωτήθηκε ποτέ. Μάλιστα συμπλήρωσε πως ούτε ο κ. Στρατούλης γνώριζε τίποτα.
Υποστήριξε επίσης πως παραιτείται για να προστατεύσει τον κ. Τσίπρα, γιατί ίσως έτσι καταλάβει ποιοι είναι δίπλα του και κινδυνεύει να τον πάρουν «στο λαιμό τους».
«Δεν πρόκειται να παραμείνω στη θέση μου, μόνο και μόνο για να παίρνω 4.750 ευρώ το μήνα», κατέληξε ο κ. Ρωμανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: