Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Προσοχή στον εξοπλισμό των γραφείων του Κυριάκου Μητσοτάκη (24 Μαρ 2014 | tvxsteam tvxs.gr)

...........................................................

Προσοχή στον εξοπλισμό των γραφείων του Κυριάκου Μητσοτάκη

tvxs.gr/node/150954
 


Φωτογραφία: Βάιος Χασιάλης/ ΑΠΕ - ΜΠΕ
Με αφορμή την προχθεσινή κατάληψη του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη από λαϊκιστές απολυμένους εκπαιδευτικούς, οφείλουμε να απευθύνουμε μια έκκληση αγάπης και ανθρωπιάς προς όλους τους μελλοντικούς τραμπούκους καταληψίες των γραφειακών χώρων του κ. Μητσοτάκη, αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογενείας του.
Όσοι υποπέσουν ξανά στην επαίσχυντη, παράνομη και φυσικά καταδικαστέα πράξη της κατάληψης γραφείων της οικογένειας Μητσοτάκη, καλούνται να προσέξουν σαν τα μάτια τους τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους (τηλέφωνα, φαξ, εκτυπωτές, περιφερειακά μηχανήματα κ.λπ.). Διότι, μετά τον ντόρο που έγινε με το σκάνδαλο της SIEMENS, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η οικογένεια να αναγκάζεται πια όλα αυτά να τα πληρώνει από την τσέπη της.
Όλο το κακό είχε ξεκινήσει με τα αγαθά της SIEMENS που είχε προμηθευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το γραφείο του το 2007, αξίας 130.000 ευρώ. Ποσό, που αναγκάστηκε να τρέξει γρήγορα να πληρώσειαπό το υστέρημά του το 2008, μόλις δηλαδή άρχισαν οι πρώτες αποκαλύψεις για τις μίζες της SIEMENS σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα. Τότε δηλαδή που είχε αποκαλυφθεί σύμφωνα με τιμολόγια ότι η SIEMENS είχε πληρώσει μέχρι και το catering στο γάμο του υιού της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, σημερινού δημάρχου Καρπενησίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. 
Η χθεσινή ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια μας θυμίζει τον άδικο κατατρεγμό του κ. Μητσοτάκη τη χρονιά εκείνη.



Ακολουθούν νοσταλγικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν παλιές ευχάριστες στιγμές της οικογένειας Μητσοτάκη με μεγαλοστελέχη της SIEMENS. Του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβα με τους τέως διευθυντές της SIEMENS κ.κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου και Χάινριχ Φον Πίρερ, του Πατριάρχη της οικογενείας Κωνσταντίνου με τους ιδίους και την κ. Μπακογιάννη να κάθεται σχεδόν στην αγκάλη του κ. Χριστοφοράκου.




Κλείνοντας θα επαναλάβουμε πάλι: Προσοχή στους εξοπλισμούς των γραφείων του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συγγενικών του προσώπων, γιατί σε περίπτωση υλικών ζημιών είναι πολύ πιθανόν πλέον η αποκατάστασή τους να πληρωθεί όντως από το ταπεινό υστέρημα της παναχράντου οικογενείας -από όπου κι αν αυτό προέκυψε.


Πηγή: JungleReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: