Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η Νέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά: "Προσοχή, λερώνει!..."* Χρώματα κι αρώματα από το κυβερνητικό μας κόμμα. Να το χαιρόμαστε!...

.........................................................

Η Νέα Δημοκρατία υπό τον Αντώνη Σαμαρά: "Προσοχή, λερώνει!..."*
 
 
Τι απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση στους συμβούλους του πρωθυπουργού

Κρανιδιώτης – Λαζαρίδης: Οι σύμβουλοι του Σαμαρά που ο ΣΥΡΙΖΑ «λατρεύει» να μισεί

Με τον πρώτο, ο ΣΥΡΙΖΑ, έγινε «μαλλιά - κουβάρια» για τη θεωρία των δύο άκρων, ενώ με τον Κρανιδιώτη, μετά τις συμβουλές του τελευταίου στον Κασιδιάρη περί σοβαρής Χ.Α.

Σε μία άτυπη βεντέτα εξελίσσεται η διαρκής και με κάθε ευκαιρία εκδηλούμενη κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στο στενό δίδυμο συνεργατών του πρωθυπουργού, τους Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Με τον πρώτο η τελευταία φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μαλλιά κουβάρια ήταν όταν την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο κ. Λαζαρίδης επανέφερε τη θεωρία των δύο άκρων, εξομοιώνοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ το φονικό με την… έντονη κριτική που ασκεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις ενέργειες της κυβέρνησης στη Βουλή!!!

Τώρα, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη η σφοδρή κόντρα της Κουμουνδούρου με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και λίγο πριν τις συλλήψεις των ηγετών του ναζισμού στην Ελλάδα, όταν και έδινε από τηλεοράσεως συμβουλές στον Ηλία Κασιδιάρη για το πώς θα… γίνει σοβαρή η Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Κρανιδιώτης τήρησε στάση χαμηλών τόνων με τις συλλήψεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί κριτική για όλη αυτή τη στάση του. Έτσι αντέδρασε με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, που προκάλεσε: «Λοιπόν, αδέρφια, για να ξηγιόμαστε κι όπως είδατε δεν λογοκρίνω κανέναν. Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις σφαίρες μου για τον αληθινό αντίπαλο» έλεγε μεταξύ άλλων και προσέθετε, βάζοντας φωτιά στα τόπια και, κυρίως, ….ανεβάζοντας το επίπεδο της δημόσιας συζήτησης: «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες… Δεν εκχωρώ τον πατριωτισμό μου στην ΧΑ, όπως δεν εκχωρώ την κοινωνική δικαιοσύνη στην αριστερά. Να θυμάστε όμως πως δεν απευθύνεστε σε κανά αγοράκι της κολωνακιώτικης ελαφροδεξιάς, κι όπως εγώ δεν βρίζω και συζητώ, να σέβεστε κι εσείς».

Στην  ανάρτηση απάντησε αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα σχόλιο του γραφείου τύπου, ενδεικτικό των διαθέσεων που έχει η Κουμουνδούρου για τον κ. Κρανδιώτη.

«Οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη, σύμβουλου του κ. Σαμαρά και μέλους της ΚΠΕ της ΝΔ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό και αναδεικνύουν τις πολιτικές  συγγένειες του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τη Χ.Α.» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Όταν οι στενοί άνθρωποι του κ. Σαμαρά μιλούν για «σφαίρες» που τις κρατούν για τους «αληθινούς αντιπάλους» διευκρινίζοντας πως αυτοί δεν είναι οι χρυσαυγίτες της «διπλανής πόρτας» αλλά η αριστερά, είναι κατανοητό γιατί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του χάιδευαν το νεοναζιστικό μόρφωμα όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τα στραβά μάτια μπροστά στην εγκληματική δράση της Χ.Α.

Ο κ. Σαμαράς οφείλει να πάρει θέση για τα μισαλλόδοξα κηρύγματα του εκλεκτού του συνεργάτη και να εγκαταλείψει τα αναμασήματα περί της θεωρίας των δυο ακρών. Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε παιχνίδια».


Να σημειωθεί ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τους κυρίους Λαζαρίδη και Κρανιδιώτη ιδεολογικούς εμπνευστές της θεωρίας των δύο άκρων, προκειμένου να απενεχοποιηθεί η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και κατατάσσουν τους δύο συμβούλους του κ. Σαμαρά σε μία «επικίνδυνη δράκα ακροδεξιών», που καθορίζουν σημαντικές κυβερνητικές αποφάσεις.

*Σχολιάζω: Εμετούς και κόπρανα ξερνάει ο σύμβουλος (να τον χαίρεται!...) του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Αλήθεια σε τι τον συμβουλεύεται τον Φ.Κρανιδιώτη ο Αντωνάκης; Φαίνεται τα βρισίδια είναι ο οδηγός για το πού θα κατευθύνει ύστερα σε μετάφραση τα πολιτισμένα του πυρά. Είναι, φαίνεται, σαν τις Χριστοπαναγίες του άλλου "φωτισμένου" βουλευτή του κόμματος, πρώην υπουργού Αθλητισμού Γ.Ιωαννίδη που έπρεπε να μετουσιώνουν οι παίκτες του σε αγωνιστικό σύστημα και φυσικά σε νίκες. Να τον χαίρεται τον δικό της κόουτς η ομάδα της ΝΔούλας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: