Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Νεοναζί στα ελληνοαλβανικά σύνορα (03 Σεπ 2013 | tvxsteam tvxs.gr) Ή Βησιγότθοι* ντυμένοι με ελληνικές σημαίες αντιποιούνται τους συνοροφύλακες;

.......................................................

Νεοναζί στα ελληνοαλβανικά σύνορα

tvxs.gr/node/137420
 
 
Αντιδράσεις και ερωτηματικά προκαλούνται από την κίνηση του νεονανζιστικού κόμματος να κλείσει τα σύνορα με την Αλβανία για περίπου μια ώρα.

Μέλη της Χρυσής Αυγής, μετά τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση μίσους στο Γράμμο όπου επιτέθηκαν σε βουλευτή της ΝΔ, με επικεφαλής τον βουλευτή Χρήστο Παππά και παρουσία των Χρήστου Ρήγα και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, έκλεισαν τον συνοριακό σταθμό στην Κακαβιά.

Οι χρυσαυγίτες φώναξαν ενθικιστικά συνθήματα όπως «εκεί εκεί ψηλά στην Πρεμετή σημαία θα υψώσουμε και πάλι ελληνική». Ο Χρήστος Παππάς δήλωσε πως «ερχόμαστε σήμερα εδώ στα τεχνητά σύνορα για να διατρανώσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου». «Η Αλβανία φοβάται τη Χρυσή Αυγή», ανέφερε μεταξύ άλλων και ζήτησε την «απελευθέρωση της ελληνικής γης».

*: Κάνε κλικ πάνω στη φωτογραφία του φερώνυμου κ. Χρήστου Παππά για να μεγενθυθεί. Δεν είναι αστεία η φάτσα του Βησιγότθου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: