Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Όταν ο έρωτας λιθοβολείται...: [Λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου για "παράνομο δεσμό" ] (http://www.megatv.com/megagegonota, 13/3/2013)

.........................................................


Λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου για "παράνομο δεσμό"





http://www.megatv.com/megagegonota, 13/3/2013 




Σε θάνατον διά λιθοβολισμό καταδικάστηκε ένας νεαρός στρατιώτης στο Πακιστάν, επειδή διατηρούσε "παράνομο δεσμό" με μια 19χρονη κοπέλα. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Παρατσινάρ, στην περιφέρεια Κουράμ, στα σύνορα με το Αφγανιστάν.
Ο 27χρονος Ανουάρ ουντ Ντιν υπηρέτησε για δύο χρόνια στο Παρατσινάρ, όπου και φέρεται να γνώρισε την αγαπημένη του. Στη συνέχεια μετατέθηκε στο Κασμίρ, όμως πρόσφατα επέστρεψε στην πόλη για να συναντήσει και πάλι τη 19χρονη.
Οι δύο νέοι συναντήθηκαν κρυφά τη Δευτέρα, εθεάθησαν όμως από χωρικούς της περιοχής και το θέμα έφτασε στο τοπικό συμβούλιο της φυλής, που καταδίκασε τον στρατιώτη σε θάνατο.
"Θέσαμε υπό κράτηση το κορίτσι και πήγαμε το αγόρι στο τοπικό νεκροταφείο όπου τον λιθοβολήσαμε και τον θάψαμε", δήλωσε ο Μουνίρ Χουσέιν, επικεφαλής του συμβουλίου. Σύμφωνα με άλλη πηγή, πάντως, η σορός του στρατιώτη παραδόθηκε στο τοπικό νοσοκομείο.
Ο ίδιος είπε ότι το συμβούλιο ζήτησε από το στρατό να του παραδώσει έναν άλλο στρατιώτη που κατηγορείται ότι είχε βοηθήσει το ζευγάρι. "Ο στρατός είναι εδώ για την ασφάλειά μας, αλλά αν εμπλακούν σε τέτοιες δραστηριότητες δεν θα τους αφήσουμε να μείνουν. Είναι προσβολή για τα έθιμα της φυλής. Θα εξεγερθούμε", απείλησε ο Χουσέιν.
Ο νεαρός εκτελέστηκε την Τρίτη, ενώ η τύχη της 19χρονης παραμένει άγνωστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: