Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Κώστας Ζουράρις γελά με τις χαζομάρες του, στο κανάλι της Εκκλησίας. (www.lifo, 25.6.2012)

...............................................................

www.lifo, 25.6.2012 | 18:13

Ο Κώστας Ζουράρις γελά με τις χαζομάρες του, στο κανάλι της Εκκλησίας.

Αν η προτροπή να "περιστοιχίσει" συμπολίτη μας η Χρυσή Αυγή ακούγεται από καθηγητή πανεπιστημίου, μάλλον τη βάψαμε.

Στο Θεσσαλονικιώτικο κανάλι της Εκκλησίας του Άνθιμου 4Ε, ο Κώστας Ζουράρις σκέφτηκε έναν απίθανο τρόπο για να τιμωρηθεί η Ρεπούση!


Το "χιούμορ" του και η ιδεά που άκουσε ή σκέφτηκε (που ο ίδιος τη βρίσκει καταπληκτική!) μου προκάλεσε μια μικρή αναγούλα. Μια τέτοια "χιουμοριστική" προτροπή -σιγά μην κρατιόταν οι Χρυσαυγίτες και απλώς την περικύκλωναν μόνο, εντός ή και (πιθανότατα) εκτός της Βουλής- εναντίον μιας ιστορικού που προωθεί ένα ψυχρό και αποστασιωποιημένο μοντέλο εκπαίδευσης σε αντίθεση με τον κύριο Ζουράρι, δείχνει από κακή αίσθηση του χιούμορ μέχρι εκδικητικότητα και κακία. (Και άλλα, αλλά ας το αφήσουμε εδώ.)

Το ότι όμως ο κύριος Ζουράρις με τις γνωστές εθνόψυχες, μάλλον ακροδεξιές απόψεις, εκδήλωσε τη θλίψη του που η Ρεπούση είναι σε αριστερό κόμμα (λυπήθηκε για την Αριστερά ο Ζουράρις το ένα δευτερόλεπτο, χαζογέλασε θετικά για την Χρυσή Αυγή το επόμενο!) είναι επίσης συναρπαστικό.


Όπως και το ότι όλα αυτά έγιναν δεκτά με γάργαρο γέλιο του (Άνθιμού; άλλου Ιερέα; Εκκλησιαστικού δημοσιογράφου;) συνομιλητή του και φυσικά ειπώθηκαν στο σταθμό της Εκκλησίας Θεσσαλονίκης - που απ' ό,τι φαίνεται μόνο για την αληθινή Χριστιανική Αγάπη δεν ενδιαφέρεται τελικά. Σε αντίθεση φυσικά με εκατομμύρια πιστούς Χριστιανούς που είναι πιστοί όχι για να επιβάλλονται στους άλλους αλλά για να αγαπούν και κατανοούν τους άλλους...



Δεν υπάρχουν σχόλια: