Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

2 λιγόλογες απαντήσεις σε μια ομιλία... (15 Ιαν 2012 | tvxsteam tvxs.gr)

.............................................................

Λ. Κατσέλη: «Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ»

tvxs.gr/node/82071
 
Η Λούκα Κατσέλη άσκησε έντονη κριτική σε πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής και ιδιαιτέρως της οικονομικής πολιτικής, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα αναγνώρισε τη δυσκολία της κατάστασης που παρέλαβε η κυβέρνηση και παρ' όλα αυτά κατόρθωσε να αποφύγει τη χρεοκοπία. Ανέφερε, «δεν είμαστε υπερήφανοι στην ψυχούλα μας για το συνολικό έργο της κυβέρνησης».
Σχετικά με το νέο κυβερνητικό σχήμα είπε ότι στο ΠΑΣΟΚ «δεν είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Δεξιά και αναβαθμίσαμε τον κ. Καρατζαφέρη», ενώ πρόσθεσε ότι ορισμένα στελέχη του Κινήματος κάνουν περισσότερο νεοφιλελεύθερες προτάσεις και από εκείνες της ΝΔ.
Τόνισε μάλιστα «με όλα αυτά, ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ΠΑΣΟΚ». Επισήμανε ότι υπουργοί εμφανίζονται σήμερα σαν να μην ήξεραν για το μνημόνιο, δεν το ήθελαν ή ότι ήταν απόντες και λίγοι από αυτούς συγκρούστηκαν με συμφέροντα. Και παράλληλα ρίχνουν όλες τις ευθύνες στους «κηπουρούς», λες και οι άλλοι που κυβέρνησαν 40 σχεδόν χρόνια δεν είχαν καμία ευθύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: