Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Για κάτι περασμένο που επιμένει : "ο Αμαυρωτής, ο Καταλαβεστής και η Πλειοψηφία" (yannisharis.blogspot.com) Ποιος έχει μουτζώσει τη χώρα, το λαό της και την ιστορία τους;...

...............................................................

29/10/11

ο Αμαυρωτής, ο Καταλαβεστής και η Πλειοψηφία

[απντέιτ, 31/10, στο τέλος]

"ο Αμαυρωτής"

ο "φασίστας που αμαύρωσε την ιστορική μέρα"

ο "κοινωνικός και πολιτικός χούλιγκαν που δηλητηριάζει την κοινωνία και ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο σε εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας"

η «φασίζουσα μειοψηφία που επέλεξε τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό να επιβάλει με τη βία την παρουσία της, που επέλεξε να σπείρει το διχασμό"

το "αβγό του φιδιού" αυτοπροσώπως

ο Καταλαβεστής* (π.χ. Μαγκριώτης):
"Γι’ αυτούς τους ανθρώπους, τους περισσότερους που ήταν εκεί μαζεμένοι αγωνιζόμαστε, για τα νέα παιδιά, για τη γιαγιά που η σύνταξή της περιορίστηκε, για τους ανέργους. Γι’ αυτούς δίνουμε τη μάχη, γι’ αυτούς προσπαθούμε. Κι όχι απλώς κατανοώ την αντίδρασή τους και την αποδοκιμασία τους, τη σέβομαι απολύτως και προσπαθούμε να τους δικαιώσουμε"

και η Πλειοψηφία

η "δικτατορία της μειοψηφίας" οδήγησε στη ματαίωση της παρέλασης (Μπουτάρης)

"Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;" (Παπούλιας)

επίσης η πλειοψηφία μετριέται με τα αντίτυπα που πουλάει η Λένα Μαντά, με τους δίσκους που πουλάει ο Λεπά, τα εισιτήρια που κόβει η Ντενίση

* καταλαβεστής= αυτός που όλα τα καταλαβαίνει

απντέιτ, 31/10, από ιμέιλ φίλου αναγνώστη: "...δεν προσέξατε ότι ο άκρη αριστερά καραβανάς μιλάει στο κινητό του. Αν δηλαδή ο άμυαλος πιτσιρικάς που παρελαύνει μουντζώνει τους επισήμους, ο σώφρων ενήλικος επίσημος μουντζώνει τους προγόνους του (και συναδέλφους του!) που έγραψαν το έπος του 40 κτλ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: