Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Μαρινάκης: Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά" (www.sport.gr, 2/7/2011) / Κορόιδα, θα συνεχίσετε να τους στηρίζετε;

Μαρινάκης: Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά

2/7/2011 15:51

To σύνθημα για νέους τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Παράλληλα, δήλωσε δυσαρεστημένος από την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο με τα στημένα, τονίζοντας, όμως πως "...θα μείνω στη θέση μου και θα πολεμήσω για τον Ολυμπιακό".

  • Στο συνέδριο ο Μαρινάκης





Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετείχε για πρώτη φορά στο συνέδριο των οργανωμένων φιλάθλων ως ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων και στην ομιλία του έδωσε υπόσχεση για νέες επιτυχίες.
"Το πρωτάθλημα θα ξανακατέβει στον Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι. Θα κάνουμε και καλή πορεία στην Ευρώπη", τόνισε στο τέλος της ομιλίας του.
Νωρίτερα, ο κ. Μαρινάκης είχε αναφέρει: "Είμαι ικανοποιημένος από την υποδειγματική παρουσία σας στα φετινά ματς. Μαζί θα προχωρήσουμε και τη νέα χρονιά. Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη".
Σχολιάζοντας την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε: "Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πως είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος.* Δεν πάω πουθενά, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό".
Το παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, έδωσαν 114 αντιπρόσωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα από τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, τη Νερεμβέργη και το Λονδίνο.

  
............................................................................. 

*: Εμένα πάντως το παιδί μου θα μου έλεγε "γιατί κάνεις παρέα μ' αυτούς τους χοντρούς κυρίους, μπαμπά; Τον κ. Αχιλλέα, τον κ. Μάκη, τον κ. Νίκο, ε μπαμπά; Και γιατί μιλάτε όλοι έτσι βαριά, μπαμπά; Και γιατί στο γήπεδο βρίζουνε και παίζουν ξύλο όλη την ώρα ; Και γιατί χάνουμε συνέχεια από τις ξένες ομάδες, ε μπαμπά;"
   Α, ρε χούλιγκαν, εσείς μπορεί να σπάζετε τα κεφάλια σας για την ομαδάρα, αλλά οι προεδράρες σας "στήνουν" παιχνίδια, και με τα λεφτά σας, και οικονομάνε στο παγκόσμιο στοίχημα! Θα τους επιτρέψετε να συνεχίσουν να σας κοροϊδεύουν;


Διαβάστε περισσότερα:
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=98935#ixzz1QxGk24Yo

Δεν υπάρχουν σχόλια: