Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ελληνικής Γελοιότητος Το Ανάγνωσμα...


enet.gr, 17:44 Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Επεισοδιακή ληστεία με καταδίωξη και πυροβολισμούς

Μια ληστεία γεμάτη... ανέκδοτα, εξελίχθηκε σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι στην περιοχή της Φθιώτιδας. Οι ληστές αρχικά εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Eurobank στην Αταλάντη όπου, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν περίπου 8.000 ευρώ από τα ταμεία μαζί με ένα φορητό χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν... άδειο

 

Στη συνέχεια οι ληστές με κατεύθυνση προς Αθήνα, εγκατέλειψαν στην περιοχή της Τραγάνας, ένα καλάσνικοφ, το άδειο χρηματοκιβώτιο και μια κουκούλα. Προσπαθώντας να βγουν και πάλι στην εθνική οδό, βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού Προσκυνά, όπου εκείνη την ώρα συνομιλούσε με κατοίκους ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές βρέθηκαν πίσω από ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς και, προκειμένου να επιταχύνει ο οδηγός του για να τους ανοίξει το δρόμο, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.
Δημιουργήθηκε πανικός, τους ακολούθησε η αστυνομία και υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Τελικά οι ληστές κατόρθωσαν να διαφύγουν με κατεύθυνση την Αθήνα, ενώ το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή της Θήβας.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: